Розділ звітів

Розділ звітів

Журнал відвідування

В Розділі "Звіти" на сторінці "Журнал відвідування" Адміністрація закладу обирає потрібний період за допомогою фільтрів "Від" та "До" та Навчальний клас, після чого натискає на кнопку "Відкрити" (Рис. 1). Після цього відображається список учнів відповідного класу за обраний період з усіма відмітками про відсутність та причинами.
Рис. 1. Зовнішній вигляд сторінки "Журнал відвідування"

Звіт про роботу вчителя

Сторінка "Звіт про роботу вчителя" містить усі дані по конкретному викладачу і його дисципліні: ПІБ, предмет, навчальний клас та дати проведених уроків із відповідними даними по них (Рис. 2).
Рис. 2. Зовнішній вигляд сторінки "Звіт про роботу вчителя"
За допомогою декількох доступних фільтрів Адміністрація закладу може здійснити пошук по певному періоду, викладачу (Рис. 3),  навчальному класу (Рис. 4) або ж предмету (Рис. 5). Відповідно результати роботи фільтрів показані на рисунках нижче.
Рис. 3. Фільтр по полю "Викладач"

Рис. 4. Фільтр по полю "Навчальний клас/підгрупа"
Рис. 5. Фільтр по полю "Предмет"

Облік навчальних досягнень

На сторінці "Облік навчальних досягнень" Адміністратор обирає потрібний навчальний період та навчальний клас та натискає кнопку "Створити" (Рис. 6). В категорії Звіти, яка знаходить на даній сторінці під фільтрами, відбувається завантаження повного журналу класу за відповідними параметрами. 
Для того, щоб завантажити журнал потрібно натиснути на синю стрілочку під самим файлом. Можна також переглянути файл без попереднього завантаження, натиснувши на сам значок файлу (Рис. 7). За потреби можна видалити файл зі списку звітів, натиснувши на червону кнопку справа (смітничок).
Рис. 6. Зовнішній вигляд сторінки "Облік навчальних досягнень"

Рис. 7. Попередній перегляд журналу

Зведений облік навчальних досягнень учнів

На сторінці "Зведений облік навчальних досягнень" Адміністратор обирає потрібний навчальний період та навчальний клас та натискає кнопку "Створити" (Рис. 8). В категорії Звіти, яка знаходить на даній сторінці під фільтрами, відбувається завантаження частини журналу класу за відповідними параметрами, а саме його V Розділ. 
Для того, щоб завантажити дану частину журналу потрібно натиснути на синю стрілочку під самим файлом. Можна також переглянути файл без попереднього завантаження, натиснувши на сам значок файлу (Рис. 9). За потреби можна видалити файл зі списку звітів, натиснувши на червону кнопку справа (смітничок).
Рис. 8. Зовнішній вигляд сторінки "Зведений облік навчальних досягнень"

Рис. 9. Попередній перегляд V Розділу журналу

Навчальні екскурсії

На сторінці "Навчальні екскурсії" Адміністратор за допомогою випадаючого списку обирає потрібний клас та натискає кнопку "Відкрити". У розділі Учні на цій сторінці відображається список учнів класу, дати проведення екскурсій та відсутність/присутність учнів на кожній з них. Також над списком учнів міститься кнопка "Додати запис" (Рис. 10).
Рис. 10. Зовнішній вигляд сторінки "Навчальні екскурсії"

Натиснувши на кнопку "Додати запис" відкривається відповідна форма для заповнення усіх даних по екскурсії (Рис. 11). Важливо, що всі поля є обов'язковими до заповнення. Після внесення усіх даних потрібно натиснути кнопку "Зберегти" та новий стовпчик з датою відповідної екскурсії з'явиться у переліку екскурсій.
Рис. 11. Вікно "Додати екскурсію"
Кнопка  на головній сторінці надає можливість Адміністратору редагувати дані про екскурсію (Рис. 12). Після внесення всіх правок потрібно обов'язково натиснути на кнопку "Зберегти".
Рис. 12. Вікно "Редагувати екскурсію"
Кнопка  на головній сторінці надає можливість Адміністратору видалити обрану екскурсію. При натисканні на дану кнопку з'являється вікно з підтвердженням даної дії або відміною (Рис. 13).
Рис. 13. Видалення навчальної екскурсії

Бесіди з безпеки життєдіяльності

На сторінці "Бесіди з безпеки життєдіяльності" Адміністратор за допомогою випадаючого списку обирає потрібний клас та натискає кнопку "Відкрити". У розділі Учні на цій сторінці відображається список учнів класу, дати проведення бесід та відмітки про залік або відсутність учнів на кожній з них. Також над списком учнів міститься кнопка "Додати запис" (Рис. 14).
Рис. 14. Зовнішній вигляд сторінки "Бесіди з безпеки життєдіяльності"
Натиснувши на кнопку "Додати запис" відкривається відповідна форма для заповнення усіх даних по бесіді (Рис. 15). Після внесення усіх даних потрібно натиснути кнопку "Зберегти" та новий стовпчик з датою відповідної бесіди з'явиться у переліку.
Рис. 15. Вікно "Додати бесіду"
Кнопка  на головній сторінці надає можливість Адміністратору редагувати дані про бесіду з безпеки життєдіяльності (Рис. 16). Після внесення всіх правок потрібно обов'язково натиснути на кнопку "Зберегти".
Рис. 16. Вікно "Редагувати бесіду"
Кнопка  на головній сторінці надає можливість Адміністратору видалити обрану бесіду. При натисканні на дану кнопку з'являється вікно з підтвердженням даної дії або відміною (Рис. 17).
Рис. 17. Видалення бесіди

Облік проведення бесід, інструктажів

На даній сторінці відображається список учнів, для яких було проведено бесіди та інструктажі, а також дата проведення, навчальний клас та викладач (Рис. 18).
Рис. 18. Зовнішній вигляд сторінки "Облік проведення бесід, інструктажів"
На сторінці також міститься фільтр для пошуку по кожному з полів (ПІБ учня, дата, навчальні класи та викладач) (Рис. 19).
Рис. 19. Фільтр пошуку по полях

Зауваження до ведення журналу

На даній сторінці Адміністрація закладу залишає зауваження щодо ведення журналу всім вчителям натиснувши на кнопку "Додати" (Рис. 20). А також має можливість редагувати або видалити зауваження, натиснувши на три крапки праворуч (Рис. 22, Рис. 23).
Рис. 20. Зовнішній вигляд сторінки "Зауваження до ведення журналу"
При додаванні зауваження обов'язково треба обрати дату, навчальний клас, викладача та примітку (безпосередньо зауваження до журналу) (Рис. 21). Відмітка про виконання є необов'язковим полем, та зазвичай це поле заповнює вчитель, якому адресувалось зауваження. Але Адміністратор теж має змогу вносити дані про виконання.
Після заповнення усіх даних необхідно натиснути на кнопку "Зберегти" і новий запис з'явиться у переліку усіх зауважень до ведення журналу на даній сторінці.
Рис. 21. Вікно "Додати зауваження"

Рис. 22. Вікно "Редагувати зауваження"

Рис. 23. Вікно "Видалити зауваження"

Міграції в класах

Сторінка "Міграції в класах" відображає усі дані за кількістю учнів у класах, а саме скільки учнів було на початок та кінець певного періоду (семестр або рік) та скільки учнів вибуло/прибуло протягом цього періоду (Рис. 24). Для того, щоб додати необхідну інформацію по міграції учнів потрібно натиснути на кнопку "Додати" справа вгорі.
Рис. 24. Зовнішній вигляд сторінки "Міграції в класах"

Натиснувши на кнопку "Додати" відкривається відповідне вікно для заповнення усіх даних (Рис. 25). Обов'язково потрібно обрати навчальний період та клас, заповнити інші поля та натиснути кнопку "Зберегти" для того, щоб запис відобразився на сторінці.
Рис. 25. Вікно "Додати міграцію"

Адміністратор також має можливість відредагувати або видалити певний запис, натиснувши на три крапки праворуч (Рис. 26, Рис. 27).
Рис. 26. Вікно "Редагувати міграцію"

Рис. 27. Вікно "Видалити міграцію"

Клас: навч. досягнення

Дана сторінка відображає звіт навчальних досягнень учнів за певний період по усім предметам (Рис. 28). Тобто, Адміністратор обирає період (семестр або рік) та навчальний клас, натискає кнопку "Відкрити" і перед ним з'являється дана звітність. Вона містить у собі список учнів з їх оцінками по усім предметам та кількість учнів того чи іншого рівня, а також цю кількість у відсотковому відношенні.
Адміністратор також має можливість завантажити цей звіт у форматі таблиці натиснувши на синю стрілочку над звітом на сторінці.
Рис. 28. Зовнішній вигляд сторінки "Клас: навч. досягнення"

Ось так відповідно виглядає завантажена звітність по певному класу за певний період (Рис. 29).
Рис. 29. Вигляд завантаженої сторінки

Школа: навч. досягнення

Дана сторінка відображає звіт навчальних досягнень учнів по школі за певний період по усім предметам (Рис. 30). Тобто, Адміністратор обирає навчальний період (семестр або рік) та навчальні паралелі, і натискає кнопку "Відкрити". Після чого перед ним з'являється звітність, яка містить у собі список предметів, навчальних класів, кількість учнів та рівні навчальних досягнень.
Адміністратор має можливість завантажити цей звіт у форматі таблиці натиснувши на синю стрілочку над звітом на сторінці.
Рис. 30. Зовнішній вигляд сторінки "Школа: навч. досягнення"

Ось так відповідно виглядає завантажена звітність по школі по паралелях (Рис. 31).
Рис. 31. Вигляд завантаженої сторінки


    • Related Articles

    • Розділ "Мій клас"

      У розділі "Мій клас" Вчитель як Класний керівник може переглядати та заповнювати усю необхідну інформацію щодо свого класу. 1. Відвідування На сторінці "Відвідування" Класний керівник обирає потрібний йому період часу (дати Від та До) та натискає ...
    • Інструкція по роботі з інклюзивними учнями (Для Адміністраторів)

      На платформі Адміністратори мають можливість додавати, редагувати та вносити будь-які зміни в роботі з інклюзивними учнями у своєму обліковому записі. Додавання інклюзивних учнів Для того, щоб додати учня з інклюзивністю потрібно зайти в розділ ...
    • Як вчителю підтвердити запит на додавання дитини до облікового запису батьків

      Використання платформи для навчання потребує спілкування між вчителями, батьками та учнями. Якщо ви вчитель і отримали запит від батька на додавання дитини до їх облікового запису, ось кроки, які вам потрібно зробити: 1. Увійдіть в свій обліковий ...
    • Як перевести учня в інший клас зі збереженням оцінок

      Як перевести учня в інший клас зі збереженням оцінок? 1. Вхід на платформу. Для переведення учня в інший клас Ви маєте увійти на платформу з облікового запису Адміністратора/Директора/Завуча за посиланням https://dashboard.prosvita.net/. 2. Додати ...
    • Інтеграція Zoom і Prosvita

      Для інтеграції з Zoom Ви маєте бути вчителем, адміністратором або директором чи завучем. 1. Вхід на платформу Відкрити платформу за посиланням: https://dashboard.prosvita.net/ та увійти до свого облікового запису за логіном (e-mail) та паролем. 2. ...