Додавання дитини

Додавання дитини

Для початку Ви маєте зареєструватися або увійти на платформу за посиланням: https://dashboard.prosvita.net/ 
Після успішної реєстрації на Платформі, батькам необхідно додати профіль своєї дитини, щоб отримати можливість відстежувати її академічні досягнення, оцінки, розклад та виконання домашніх завдань. З метою додавання дитини до свого профілю, батьки мають перейти на відповідну сторінку "Діти" та натиснути на кнопку "Додати", розташовану у верхньому правому куті екрана (Рис. 1).
Рис. 1. Зовнішній вигляд сторінки "Діти"

На наступному етапі відкриється спеціальна форма, призначена для заповнення необхідних особистих даних (Рис. 2). Важливо зазначити, що всі поля, за винятком поля "По батькові", є обов'язковими до заповнення.
Будь ласка, зверніть увагу на те, що для правильного відображення навчального закладу у випадаючому списку поля "Школи" Вам необхідно самостійно почати вводити його назву з клавіатури.
Після заповнення усіх обов'язкових полів, будь ласка, натисніть кнопку "Зберегти", щоб відправити введені дані для подальшої обробки.
Рис. 2. Форма "Додати дитину"

Після того, як Батьки натискають кнопку "Зберегти", з'являється сповіщення про успішне надсилання запиту (Рис. 3). Важливо зауважити, що для відображення дитини у профілі батьків необхідно отримати підтвердження від Класного керівника через його власний профіль.
Рис. 3. Повідомлення про успішно надісланий запит

Після отримання підтвердження від Класного керівника, дитина автоматично відображається у профілі батьків у Розділі "Діти", як ілюстровано на Рис. 4.
У випадку, коли в одній сім'ї навчається більше однієї дитини у даному навчальному закладі, батьки можуть додати другу, третю тощо дитину, виконавши попередні кроки. Усі додані діти будуть відображатися на сторінці "Діти" у профілі батьків.
Рис. 4. Зовнішній вигляд сторінки "Діти" після додавання дитини

Після того, як дитина з'явилась на сторінці "Діти" у батьківському профілі, батьки отримують можливість відстежувати її навчальний прогрес, розклад, оцінки та домашні завдання, перейшовши на сторінку "Щоденник" (Рис. 5).
Якщо у профілі батьків додано більше однієї дитини, з'явиться випадаючий список поруч з іконкою повідомлень (дзвіночок), де батьки можуть обрати дитину, чий щоденник вони бажають переглянути. Такий підхід забезпечує зручність та доступність для батьків з декількома дітьми.
Рис. 5. Відображення Щоденника дитини у профілі батьків

    • Related Articles

    • Як вчителю підтвердити запит на додавання дитини до облікового запису батьків

      Використання платформи для навчання потребує спілкування між вчителями, батьками та учнями. Якщо ви вчитель і отримали запит від батька на додавання дитини до їх облікового запису, ось кроки, які вам потрібно зробити: 1. Увійдіть в свій обліковий ...
    • Інші налаштування закладу

      Виконує Адміністрація закладу (директор, заступник, адміністратор) Адміністрація закладу має змогу провести певні додаткові налаштування. Для цього Користувач повинен перейти у Розділ "Налаштування" -> Інше. (Рис. 1) Рис. 1. Вигляд сторінки "Інші ...
    • Інструкція по роботі з інклюзивними учнями (Для Адміністраторів)

      На платформі Адміністратори мають можливість додавати, редагувати та вносити будь-які зміни в роботі з інклюзивними учнями у своєму обліковому записі. Додавання інклюзивних учнів Для того, щоб додати учня з інклюзивністю потрібно зайти в розділ ...
    • Табель учня

      Профіль дитини Для отримання доступу до своїх академічних досягнень за семестр або рік, учень повинен перейти до розділу "Табель" (див. Рис. 1). Після цього він має обрати потрібний навчальний період з випадаючого списку та натиснути кнопку ...
    • Як перевести учня в інший клас зі збереженням оцінок

      Як перевести учня в інший клас зі збереженням оцінок? 1. Вхід на платформу. Для переведення учня в інший клас Ви маєте увійти на платформу з облікового запису Адміністратора/Директора/Завуча за посиланням https://dashboard.prosvita.net/. 2. Додати ...