Реєстрація Вчителів

Реєстрація Вчителів

Реєстрація вчителів відбувається за допомогою посилання для реєстрації, яке надається адміністрації закладу освіти під час підключення до платформи. 

1. Вибір ролі

Посилання для закладу освіти надається одним для всіх користувачів, тому на першому кроці необхідно обрати свою роль.
Для ролей "Вчитель", "Директор", "Заступник", "Адміністратор" необхідно натиснути кнопку "Для Вчителів" (рис. 1).
Рис. 1. Вибір ролі

2. Заповнення форми реєстрації

У формі для реєстрації (рис. 2) необхідно вказати прізвище, ім'я та по батькові, актуальну пошту та придумати пароль. ПІБ має повністю збігатися з даними, які були внесені на платформу заздалегідь. Поле "Телефон" не обов'язкове. Також важливо надати згоду на обробку персональних даних. З політикою конфіденційності можна ознайомитися за цим посиланням: політика конфіденційності.
Увага! Зареєструватися можливо лише один раз, якщо ви забули пароль, то його можна відновити за допомогою функції відновлення пароля.
З точки зору безпеки, рекомендуємо зареєструвати всіх вчителів до того, як посилання для реєстрації буде передано учням і батькам.
Рис. 2. Форма реєстрації для вчителів

3. Завершення реєстрації.

Після завершення реєстрації на пошту має прийти лист з даними для входу і відкритися внутрішній інтерфейс платформи (рис. 3).
Рис. 3. Внутрішній інтерфейс платформи

4. Типові помилки під час реєстрації.

4.1 Не вдалося знайти користувача з таким іменем

Під час реєстрації може виникнути помилка "Не вдалося знайти користувача з таким іменем" (рис. 4). Вона означає, що ПІБ користувача не збігатися з тим, що було внесено до платформи.
Якщо ім'я було введено вірно, але помилка все ще з'являється, будь ласка, зверніться до адміністрації закладу для оновлення інформації.
Рис. 4 ПІБ користувача вже використовується

4.2 Ця адреса електронної пошти вже використовується

На платформі електронна пошта (Email) використовується як логін для входу, тому у кожного користувача має бути окрема пошта. Якщо пошта вже використовується, то треба використати іншу адресу, помилка зображена на рис. 5.
Якщо Ви використовуєте сервіс Gmail, то у Вас є можливість використати одну скриньку для двох облікових записів. Для цього необхідно додати +1 перед символом "@" в адресі. Наприклад: Ваша скринька prosvita@gmail.com, на яку вже зареєстрований обліковий запис. Для реєстрації іншого можна використати адресу prosvita+1@gmail.com на яку також будуть приходити листи.
Рис. 5. Електронна пошта вже використовується

    • Related Articles

    • Інші налаштування закладу

      Виконує Адміністрація закладу (директор, заступник, адміністратор) Адміністрація закладу має змогу провести певні додаткові налаштування. Для цього Користувач повинен перейти у Розділ "Налаштування" -> Інше. (Рис. 1) Рис. 1. Вигляд сторінки "Інші ...
    • Створення канікул

      Відкрити платформу за посиланням: https://dashboard.prosvita.net/login/. Увійти на Платформу використовуючи свій логін та пароль (Рис. 1). Рис. 1. Вхід на Платформу Для того, щоб додати канікули, потрібно перейти у Розділ "Налаштування" та обрати там ...
    • Розклад уроків

      Початок роботи на Платформі Під час запуску програми директор або заступник директора (далі Користувач) потрапляє на початковий екран Платформи (рис. 1). Рис. 1. Початковий екран Платформи Для реєстрації та роботи на Платформі Ви маєте отримати ...
    • Робота з щоденником

      ПОЧАТОК РОБОТИ НА ПЛАТФОРМІ Під час запуску програми учень (далі Користувач) потрапляє на початковий екран Платформи (Рис. 1). Рис. 1. Початковий екран Платформи Для реєстрації та роботи на Платформі Ви маєте отримати посилання на авторизацію від ...